3 gratis værktøjer til foreningerne i Ringsted

Kommunen stiller gratis, foreningsløsningen BRND CLUB, til rådighed for foreningerne i Ringsted

Få flere medlemmer og spar tid på administration

Salg
Kommunen har lanceret Aktiv Ringsted, med det formål at give byens borgere et samlet overblik over kommunens foreninger,
foreningernes hold og øvrige stamoplysninger. For de foreninger, der er interesseret, vil det også være muligt, at sælge medlemsskaber direkte her fra portalen. Hos vores samarbejdspartner BRND, kan foreningen tilkøbe en betalingsgateway og modtage betaling via kreditkort, mobilepay, bankoverførsel, eller henvise til egen hjemmeside for betaling. Det vil også være muligt at tilkøbe sin egen hjemmeside, hvor salg af medlemsskaber og alle data, direkte er integreret i Aktiv Ringsted.

Markedsføring
Aktiv Ringsted vil blive markedsført i pressen, af kommunen, Idrætsanlæg og byens foreninger, for i fællesskab at skabe en dynamisk portal, der gør det let for byens borgere at finde noget at gå til, samlet på ét sted.

Administration
Aktiv Ringsted, rummer også et Xtranet med al foreningskontakt til kommunen. Her vil foreningerne både kunne søge om ledige tider, tilskud og oprette hold, trænere og medlemsskaber, ligesom der løbende, vil blive udviklet, en stribe værktøjer der gør det lettere at drive en forening.
Det er frivilligt for foreningerne om de ønsker at gøre brug af BRND CLUB, udover de obligatoriske mindstekrav. For de foreninger der ønsker at gøre brug af løsningen, er det målet at digitalisere alle arbejdsgange og ved at genbruge data, overflødiggøre alle unødvendige arbejdsgange.